Καλωσορίσατε, επισκέπτη!

Καλαθι Αγορων

0 Προϊόν(τα)0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0


 210 3000 331
2311 113 331
 

Σχετικα Με Εμας

H FixPlus αποτελεί μια σύγχρονη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών τεχνολογίας, διαθέτοντας ένα από τα πιο καινοτόμα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα. Προσφέρουμε ό,τι χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο, εικόνα και άλλα. Ταυτόχρονα διατηρούμε την υψηλή ποιότητα, εγγύηση και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα που θα βρείτε σε εμάς στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Η FixPlus δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα εκσυγχρονισμού προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον συγκεκριμένο χώρο πληροφορικής, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας επαγγελματικές υπηρεσίες κατ' οίκον και κατά παραγγελία.

Διαθέτοντας πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό, προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες στην τοποθεσία του πελάτη και στην χρονική στιγμή που επιθυμεί. Σε συνεργασία με τις πιο αξιόλογες και διαδεδομένες εταιρείες του Διαδικτύου και των προσωπικών υπολογιστών, μεγιστοποιούμε τις δυνατότητες και την απόδοση του υπολογιστή στον χώρο του πελάτη. Είτε στην κατοικία, είτε στον επαγγελματικό χώρο/επιχείρηση με σύγχρονες και καινοτόμες μεθόδους.

Στην FixPlus εγγυόμαστε την απόλυτη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση των πελατών μας, άμεσα και σε προνομιακές τιμές. Με την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν γνήσιο λογισμικό, η FixPlus καθιστά με κύρος και υπευθυνότητα το θεμιτό αποτέλεσμα για τον πελάτη, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και το απόρρητο στους χρήστες των νέων ψηφιακών τεχνολογιών.

© 2018 FixPlus.gr