Καλωσορίσατε, επισκέπτη!

Καλαθι Αγορων

0 Προϊόν(τα)0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0


 210 3000 331
2311 113 331
 

Εξειδικευμενο Προσωπικο της FixPlus

Η FixPlus προσφέρει τις υπηρεσίες της από τους πιο έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς στον τομέα της πληροφορικής όπου και αν βρίσκεστεΗ FixPlus βρίσκεται πάντα δίπλα σας με το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της. Όλα τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν από το Online ημερολόγιο τον τρόπο με τον οποίο επιθυμεί να λάβει την υπηρεσία, EITE με επίσκεψη στο χώρο σας από τους τεχνικούς μας EITE με την Δωρεάν Παραλαβή - Παράδοση των Η/Υ / Laptop σας.

Το δίκτυό μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που βρίσκεται σε όλη τη χώρα και μπορεί να έρθει σε σας οπουδήποτε, οποτεδήποτε με λίγα clicks για να επισκευάσει τον Η/Υ / Laptop σας. Το προσωπικό μας παρέχει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας της FixPlus στους πελάτες της στις τοπικές περιοχές τους. Τα μέλη της ομάδας μας στα κεντρικά γραφεία, εργάζονται για να παρέχουν εκπαιδευτικό και διαφημιστικό υλικό. Καθώς επίσης, σε περίπτωση επιλογής Δωρεάν Παραλαβής - Παράδοσης, υλοποιούν τις υπηρεσίες στα κεντρικά μας εργαστήρια.

Οι Τεχνικοί της FixPlus θα αναλάβουν την επίσκεψη στον χώρο σας την ώρα και ημέρα που εσείς θα ορίσετε, υπεύθυνα και αξιόπιστα.
Στην περίπτωση της Δωρεάν Παραλαβής - Παράδοσης:

  • Η μεταφορική εταιρεία αναλαμβάνει την Παραλαβή του H/Y / Laptop σας από τον χώρο σας
  • Οι καταρτισμένοι τεχνικοί μας υλοποιούν την επιλεγμένη υπηρεσία
  • Η αρμόδια μεταφορική εταιρεία - courier αναλαμβάνει την παράδοση του Η/Υ / Laptop πίσω σε εσάς
© 2018 FixPlus.gr